“Convida a l’Enric Conill a sopar a casa”, nova campanya d’ERC Igualada

“Convida a l’Enric Conill a sopar a casa”, nova campanya d’ERC Igualada


Els republicans inicien la campanya “Sopa amb l’Enric” on s’ofereix a qualsevol ciutadà d’Igualada a convidar l’alcaldable d’ERC Enric Conill a sopar a casa seva per parlar del futur d’Igualada i del projecte de ciutat de Conill.


La candidatura d’ERC Igualada, encapçalada per l’arquitecte Enric Conill, ha iniciat una nova campanya perquè qualsevol ciutadà d’Igualada que ho vulgui el convidi a sopar a casa seva. “Sopa amb l’Enric” pretén apropar el missatge dels republicans a qualsevol persona que tingui interès per “parlar del futur d’Igualada” posant la ciutat “al centre de la taula” i afrontant “els reptes que tenim en els propers anys”.

De moment els republicans ja han fet un sopar amb 5 igualadins i igualadines i Conill en destaca “la importància d’aquesta iniciativa propera, al costat de les persones i atenent directament les demandes i necessitats dels ciutadans”. L’arquitecte i candidat a l’alcaldia considera “molt profitós” el primer sopar que es va fer i “anima” a la gent a convidar-lo per parlar d’aquells temes que considerin “oportuns i prioritaris per la ciutat, i també del futur dels ciutadans que hi vivim, indiferentment de l’opció política que votin o de les seves inclinacions polítiques” ja que “el que realment es decidirà el proper 26 de maig serà el futur d’Igualada, el nostre i el dels nostres fills” i que per tant “hem de traçar un projecte de ciutat que garanteixi una ciutat preparada, planificada i amb ambició per tornar a ser una ciutat capdavantera del país”.

Finalment des d’ERC “animen” a qui ho vulgui a convidar l’Enric a casa seva enviant un correu electrònic a igualada@esquerra.cat i a través de les xarxes socials del candidat.

Author: REDACCIÓ | ERC Igualada

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*