El Conseller Josep Bargalló es reuneix amb Enric Conill i ERC per elaborar propostes d’educació

El Conseller Josep Bargalló es reuneix amb Enric Conill i ERC per elaborar propostes d’educació


Divendres passat el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar diversos centres d’ensenyament de la ciutat. A la tarda, es va reunir amb Enric Conill, diverses AMPES i la sectorial d’educació d’ERC per tal d’elaborar propostes en l’àmbit educatiu per la ciutat.

El Conseller d’Educació, Josep Bargalló i l’arquitecte i alcaldable d’ERC a Igualada, Enric Conill, es va reunir divendres passat per tal d’abordar les problemàtiques i necessitats que té Igualada en matèria d’educació. Conill destaca la visita del conseller en tant que “hem adquirit diversos compromisos amb ell i ens hem emplaçat a una nova trobada d’aquí a unes setmanes reunint a tota la comunitat educativa de la ciutat per tal de treballar conjuntament els reptes que té Igualada en matèria d’educació”. Paral·lelament, els republicans van organitzar una trobada del Conseller amb diverses AMPES de la ciutat i també amb la sectorial d’educació d’Esquerra per treballar sobre les propostes electorals dels republicans en els propers comicis del mes de maig. La reunió, segons Conill, “va ser útil no només per tractar allò que necessitem sinó també per esbossar quin projecte educatiu de ciutat volem per Igualada”.

En aquesta línia, el regidor Enric Conill explica que “la sectorial d’ERC Igualada ja està treballant en elaborar propostes que donin resposta i solució als reptes que tenim i per tal d’elaborar un programa electoral que sigui útil per la ciutat, que respongui a un full de ruta clar per marcar cap on volem anar i quines han de ser les línies principals d’Igualada en l’educació”.

Entre d’altres assumptes es van tractar temes com la necessitat d’oferir més places públiques, la lluita contra segregació, la garantia de blindar la sisena hora, les beques menjador i la necessitat d’augmentar les inversions i el compromís en el manteniment i modernització dels centres escolars.

Les sectorials d’ERC Igualada, en marxa

Els republicans van iniciar les sectorials temàtiques de la formació republicana per tal d’elaborar de manera participativa i amb professionals de cada àmbit les propostes per a les properes eleccions municipals. La sectorial d’educació va ser el tret de sortida d’una sèrie de trobades amb la voluntat de bastir les parets mestres del programa electoral i oferir respostes als reptes que té la ciutat.

Author: REDACCIÓ | ERC Igualada

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*