Barris

Barris

.                                             Treball barri a barri


Des d’ERC Igualada, i en el marc del Procés Participatiu Igualada 2013-2023, creiem que la principal eina per a fomentar la democràcia participativa són els barris. Per aquest motiu, i com a eix transversal de totes les nostres polítiques, volem adoptar el compromís de treballar barri a barri, i del barri cap a la ciutat en el seu conjunt, de baix cap a dalt. Volem fer que els barris siguin àmbits de vida social i de poder popular, d’educació i d’empoderament social i polític de les classes treballadores, almenys en tot allò que fa referència a les decisions municipals.

En aquest sentit, en cadascuna de les seccions de barris que trobareu en aquesta web, hi haurà les dates de reunions que farà ERC Igualada, obertes a tots els veïns, amb la intenció d’escoltar el màxim d’opinions possibles i generar un canal de participació directe entre la ciutadania i el partit.

Octaveta web

D’altra banda, també hi trobareu el mapa de la ciutat, amb la proposta de divisió en barris oberta a qualsevol suggeriment, i, a mesura que es facin les reunions, les conclusions extretes en cadascuna d’elles.

Així doncs, us animem a participar en les decisions del vostre Ajuntament!!

LA PROPOSTA D’ORGANITZACIÓ PER BARRIS D’ERC IGUALADA:

– Sant Jaume Sesoliveres, Pla de la Massa, Molí Nou i Escorxador

– Les Flors i Montserrat

– Fàtima

– Set Camins

– Les Comes

– Poble Sec

– Xipreret

– Rec, Sant Agustí i Nucli Històric

– Cal Font, Santa Caterina i Aurora

– L’Ateneu i Antic Hospital

– La Masuca i la Bàscula

– Sant Crist