Candidats Antoni Olivé

Antoni Olivé

 ToniAntoni Olivé i Tomàs – 10è

Lloc i data de naixement: Igualada, 8 de juny de 1962
Adreça de correu electrònic: antoni.olive.tomas@gmail.com
Perfil a LinkedIn: Antoni Olivé, Ph.D.
Web personal: http://toniolive.blogspot.com.es/
Articles a l’AnoiaDiari: http://anoiadiari.cat/toni-olive/

Formació i trajectòria professional

Doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la UPC. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UNED. Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) a l’IESE. Ha realitzat cursos i seminaris al Massachusetts Institute of Technology (EEUU), a l’IESE, a ESADE i a EADA.
Va ser directiu d’empreses igualadines (Graphic Packaging, Punto Blanco) durant el període 1990-2006. Ha estat professor d’EADA (2006-2010). Actualment és professor de l’Institut Químic de Sarrià (IQS), de la Universitat Ramon Llull, on imparteix classes d’estratègia empresarial i creació d’empreses a graus i màsters universitaris. També dirigeix tesis doctorals i de grau i màster i publica articles en revistes científiques. Forma part d’un grup de recerca sobre l’ús de simulacions i jocs d’ordinador en l’aprenentatge.

 Trajectòria cívica

És nascut al barri del Poble Sec d’Igualada on va viure fins els trenta anys. Actualment viu a la urbanització La Mallola (Santa Margarida de Montbui).
Va ser col·laborador de diversos mitjans de comunicació (Igualada, Anoia Televisió, La Veu de l’Anoia). Actualment escriu articles d’opinió a l’AnoiaDiari i a l’Expansión i és membre del consell de redacció de la Revista d’Igualada. Va col·laborar amb Òmnium Cultural-Anoia i va ser president de Jove Cambra d’Igualada el 1985. Va ser un dels impulsors del projecte Conca Futur, presentat el 2005.

 Trajectòria política

Va ser un dels fundadors de la Joventut Nacionalista de Catalunya a l’Anoia, branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya, i va representar l’organització al Consell Municipal de la Joventut d’Igualada.

 Trajectòria institucional:

Fins l’actualitat no ha desenvolupat cap càrrec com a representant electe a institucions públiques.