Candidats Carolina Telechea i Lozano

Carolina Telechea i Lozano

CarolinaCarolina Telechea i Lozano – 2a

Lloc i data de naixement: Igualada, 9 d’agost de 1981

Email: ctelechea@icab.cat

 Formació i trajectòria professional

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (2004), col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) (2006), postgrau en Pràctica Jurídica de l’ICAB i accés al Torn d’Ofici (2010). Ha realitzat diversos cursos d’especialització jurídica de l’ICAB amb obtenció de diploma oficial (curs de Dret de Família – 2013; curs sobre Violència de Gènere – 2013; curs sobre Procediment Abreujat penal – 2011; curs sobre Recursos del Procediment Administratiu – 2011). A més ha realitzat altres cursos com Protocol i Cerimonial en actes de l’Administració Pública per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Curs de lideratge i comunicació per la Universitat Ramon Llull, Curs d’Instrucció a tècnics en Inspecció de Consum per l’Escola de Consum de l’Agència de Consum de la Generalitat de Catalunya i Curs d’Instrucció de Comptabilitat Local per l’Àrea de Govern Local de la Diputació de Barcelona (2005-2007).

L’últim any de la llicenciatura en Dret va realitzar pràctiques en conveni amb la UB al despatx d’Advocats Bartolomé&Briones de Barcelona. Un cop finalitzada la llicenciatura va treballar com a responsable de les signatures hipotecàries del Banc Santander a BMG Gestió Documental (2004-2005). A partir d’aquí la seva carrera professional va anar dirigida al sector de l’Administració Pública, com a Coordinadora del Servei SAT (Servei d’Assistència Tècnica en Secretaria i Intervenció als Ajuntaments de l’Anoia) al Consell Comarcal de l’Anoia (2005-2006), Inspectora i tècnica de Consum de l’Oficina Comarcal d’Atenció al Consumidor del Consell Comarcal de l’Anoia (2006-2007), Coordinadora del Projecte de Llei de Barris de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui (2007-2012) i Cap d’Alcaldia i coordinació del mateix Ajuntament. I a partir del 2011 va començar a exercir com a advocada amb despatx propi, fins a l’actualitat.

 Trajectòria cívica

Ha crescut i viscut la major part de la seva vida a Igualada. Actualment viu al barri Set Camins d’Igualada i forma part de l’Associació de Veïns del barri. També és membre de l’AMPA de l’escola Mare Diví Pastor. Escriu articles d’opinió a Infoanoia.com. Arran de la realització del curs de monitora d’activitats de lleure l’any 2001, ha col·laborat com a voluntària a la Marató de TV3 durant uns quants anys consecutius. Va ser presidenta durant uns anys de l’entitat Xiroi Anoia (2004), dedicada a la integració i atenció a persones en situació desfavorables, de risc social i/o necessitats educatives especials.

 Trajectòria política

Va militar al Partit dels Socialistes de Catalunya del 2007 al 2010, i va ser Secretària d’Organització de les Joventuts Socialistes de l’Anoia del 2009 al 2010. Des del 2013 col·labora amb ERC a Igualada.

 Trajectòria institucional

Fins l’actualitat no ha desenvolupat cap càrrec com a representant electe a institucions públiques.