Candidats David Prat Jorba

David Prat Jorba

David_2David Prat i Jorba – 5è

Lloc i data de naixement: Igualada, 8 de gener del 1993

Adreça de correu electrònic: davidpratjorba@gmail.com
Perfil a LinkedIn: David Prat
Web personal: http://www.davidprat.cat

Formació i trajectòria professional

Tècnic en Microinsistemes informàtics i xarxes, Tècnic Superior en Realització d’Audiovisuals (EMAV) i estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra.

He treballat mig any a l’empresa igualadina “Escorpión”, en règim de pràctiques, al departament d’informàtica. El 2014 he treballat sis mesos més a “La Vanguardia”, al departament de Projectes Audiovisuals (LaVanguardia TV).

Trajectòria cívica

Sóc membre del Casal Independentista “La Teixidora”, de la Jove Cambra Internacional d’Igualada, membre del Consell de Joves d’Igualada i formo part de la Junta de la Penya Blaugrana d’Igualada encarregant-me de la secretaria de comunicació.

Col·laboro opinant a l’Anoiadiari i a l’Enllaç dels Anoiencs i participo cada dilluns a la tertúlia de Ràdio Igualada, al programa “Igualada Capital”.

Trajectòria política

Començo a militar políticament l’any 2009 a Reagrupament Independentista, formant part de la Junta de l’Anoia. El 2013 començo a militar a les JERC, d’on en sóc escollit Portaveu local, Conseller Nacional i secretari de Campanyes de les JERC Penedès-Anoia. Alhora, també sóc militant d’ERC a Igualada.