Candidats Lluís Segura

Lluís Segura

LluísLluís Segura i Rosich – 11è

Lloc i data de naixement Igualada el 5 d’octubre de 1957

Email lluis@calnadal.com

 Formació i trajectòria professional

Format en Informàtica en escoles especialitzades de Barcelona com la escola BIT, la empresa SIEMENS o a IBM. Continua la seva formació a la Universitat de Barcelona on el 1996 fa un Curs Superior per a Directius de Departaments Informàtics i a EADA el 2001 un curs de Negociació, es també CCNA de CISCO el 2003 i MCSE de Microsoft també el 2003. El 2008 comença a interessar-se per la Seguretat Informàtica, el 2010 fa un curs de Seguretat Informàtica i Hacking de Sistemes i el 2012 el complementa amb un màster de Seguretat Informàtica i Hacking Ètic de l’empresa Prosulting a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid.
Inicia la seva vida professional l’any 1973 a l’empresa igualadina Industrias Valls (Punto Blanco) i a Holdsock empresa del mateix grup, on comença a la mateixa planta de tissatge aprenent a teixir mitjons. L’any 1976 aterra al departament de Procés de Dades d’Industrias Valls on inicia la seva formació com a Programador Analista. És traslladat a altres empreses del grup i a Depunt S.A. acaba fent de director d’Informàtica, mentre continua la seva formació especialitzada en Microinformàtica, Internet, Seguretat Informàtica, Gestió per Processos o Serveis ITIL, Programació i Anàlisi d’Aplicacions Informàtiques i altres. Actualment continua treballant al departament d’informàtica a Industrias Valls 1, S.A. (Punto Blanco) d’Igualada com a Analista Programador i Responsable de Seguretat Informàtica.

 Trajectòria cívica

Vinculat des de molt petit a l’associacionisme i a la vida cultural de la ciutat ha estat membre del Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Ma Antonia Salvà d’Igualada. Ha estat membre del Club de Joves 1972, membre de Titellaires un dels primers grups d’animació d’Igualada (1976), membre del Grup de teatre ERS d’Igualada (1977), membre fundacional de l’equip d’animació del Grup Rialles (Xarxa) d’Igualada (1977), membre fundador de Gralla Manufactures Teatrals (1980) i membre fundador d’Unicoop Cultural S.C.C.L. (1988), cooperativa de consum cultural que dóna seu al Teatre de l’Aurora d’Igualada del qual, en el moment actual, n’és el President.
També ha treballat com a actor i coautor a espectacles de carrer i de sala del Grup Gralla com “Historietes de la Nit”, “La Fira”, “Nit de Fum i Foc”, “Copereta de Nit”, “STOP”, “Hamlet o No”.
Ha col·laborat, també, com a director teatral amb els grups de teatre d’Igualada TESSERA en l’obra de creació col·lectiva “Tempus Fugit”, i amb el grup GRETA (Grup de Recerca Teatral del Teatre de l’Aurora) a “La Mujer de Negro” i a “La Mort Accidental d’un Anarquista”.

Està relacionat des de molt petit i, actualment com a soci, de l’Antic Gremi de Traginers de la Ciutat d’Igualada. També ha col·laborat amb altres entitats Igualadines com l’Esbart Igualadí, la Companyia de Dansa Dell’Arte i el festival de Cinema Amateur d’Igualada.

 Trajectòria política:

Durant l’any 2014 s’ha implicat en la taula de participació de l’Equip Sectorial de Cultura d’ERC a Igualada.

 Trajectòria institucional:

Fins l’actualitat no ha desenvolupat cap càrrec com a representant electe a institucions públiques.