Candidats Susanna Llopart

Susanna Llopart

SusannaSusanna Llopart i Belloc – 7a

Lloc i data de naixement: Igualada, 18 de novembre de 1978

Correu electrònic: susanallopart@yahoo.es

 Formació i trajectòria professional

Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (2000), postgrau en Organització i Gestió d’empreses culturals per la Universitat Oberta de Catalunya (2006), màster interuniversitari d’especialització en Polítiques Locals de Joventut (2008) i  Cicle de Seminaris de Participació Ciutadana per l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i la Universitat Autònoma de Barcelona (2010-2011). A més a més, ha realitzat diversos cursos d’especialització en Planificació Estratègica de Turisme (2013), Desenvolupament Econòmic i Participació Ciutadana impartits per la Diputació de Barcelona.

Va treballar en l’àmbit de la consultoria realitzant suport tècnic en diversos projectes de recerca dins l’àmbit cultural i social durant tres any i posteriorment va treballar com a tècnica de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí durant tres anys més. Actualment és treballadora del Consell Comarcal de l’Anoia desenvolupant tasques de tècnica del Servei de Participació Ciutadana  des de l’any 2008 i de tècnica de Desenvolupament Econòmic des de l’any 2011, ambdós fins a l’actualitat. També realitza accions formatives puntualment dins del cursos de monitors del lleure i és administrativa conptable de l’entitat Associació per a la Rehabilitació del Malalt Mental de l’Anoia (ARMPA) des de l’any 2008.

Trajectòria cívica

Ha viscut tota la seva vida a Igualada. Actualment viu al barri de les Comes d’Igualada. Va ser membre de l’Agrupament Escolta Torxa durant més de 15 anys i va jugar a futbol amb el primer equip femení de la comarca, La Pobla de Claramunt durant més de 10 anys.
Va ser una de les impulsores de l’inici del  Consell de Joves d’Igualada. Actualment és membre en actiu de la Secció de Triatló del Club Atlètic Igualada i del grup CERCA.

Trajectòria política:

Durant l’any 2014 s’ha implicat en la taula de participació i ha assumit el rol de coordinadora de l’Equip Sectorial de Govern Participatiu d’ERC a Igualada.

 Trajectòria institucional:

Fins l’actualitat no ha desenvolupat cap càrrec com a representant electe a institucions públiques.