Candidats Toni Claramunt

Toni Claramunt

Toni C.Toni Claramunt i Codina – 8è

Lloc i data de naixement: Igualada, 31 de juliol de 1972

Adreça de correu electrònic: toniclaramuntc@hotmail.com

 Formació i trajectòria professional

Ha cursat els estudis de primària i batxillerat a Igualada. Laboralment vinculat des de ben jove al camp de la sonorització i il·luminació. Posteriorment ha treballat en tasques administratives al Consell Comarcal de l’Anoia, en l’Àrea de Turisme, també al Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat i a la Fundació Josep Irla.

 Trajectòria cívica

Ha crescut i viscut a Igualada. Actualment viu al barri de l’antic Escorxador d’Igualada. Ha participat al CAU d’Igualada, passant per totes les branques. Des de l’octubre de 2009 és president de la Penya Blaugrana d’Igualada.

 Trajectòria política

Comença la seva militància en l’esquerra independentista el 1986, col.laborant amb algunes de les organitzacions locals com el Grup d’Acció Cívica, i la fundació del Col·lectiu Independentista Igualadí i posteriorment al Col·lectiu Independentista de la Comarca de l’Anoia. Ha estat militant de Catalunya Lliure, i de les JERC Anoia i és militant d’ERC des de 1991. Ha desenvolupat responsabilitats a la Secció Local d’Igualada i a la Federació comarcal de l’Anoia, des de la seva entrada al partit i fins a l’actualitat.