ERC proposa rebaixes en el lloguer pels comerciants i mesures per fomentar la creació de nous comerços a Igualada

ERC proposa rebaixes en el lloguer pels comerciants i mesures per fomentar la creació de nous comerços a Igualada

Esquerra Republicana ha presentat avui una bateria de propostes per tal d’ajudar als comerços de la ciutat que estan en una situació “molt complicada” i alhora volen incentivar la creació de nous comerços “ja que o l’Ajuntament hi fa alguna cosa immediatament o el futur dels comerciants serà encara més difícil”.

Els republicans destaquen la “immensa rellevància” del comerç local de la ciutat i asseguren que “l’ajuntament ha d’ajudar-los de manera seriosa i compromesa si no volem que acabin desapareixent a mig termini”. És per evitar això que ERC ha presentat una bateria de propostes per tal de “generar oportunitats de futur pels comerços” que a dia d’avui “estan veient com la situació de desocupació i falta de poder adquisitiu a la nostra ciutat està castigant la vida comercial d’Igualada i cada cop hi ha més locals buits a la ciutat”.

Primer de tot ERC proposa “modernitzar” el comerç de la ciutat i ho volen fer a través de “modernitzar l’espai de venda físic ja que aquells comerços que han pogut renovar-lo han pogut constatar un augment de vendes important” i consideren “indispensable” que l’ajuntament col·labori a través d’ajudes econòmiques en l’evolució dels espais comercials. També apunten que s’han de modernitzar les tècniques de venda i formar als comerciants per tal d’adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. Alhora aposten per una “millora tecnològica” dels establiments com la botiga on-line, el control d’estocs, el pagament, la fidelització, la gestió integrada de l’establiment, etc” i asseguren que “l’ajuntament no pot permetre que els comerços es quedin estancats mentre la societat i la tecnologia evolucionen constantment” i avisen que “si no treballem decididament per evolucionar i modernitzar el comerç de la ciutat, quedarem enrere en comparació en d’altres poblacions similars a la nostra”, un fet que pels republicans “no ens podem permetre de cap manera. No podem quedar més enrere del que ja estem a dia d’avui”.

Aquesta bateria de propostes dels republicans respon a un estudi que han elaborat en les darreres setmanes i que s’ha contrastat també conjuntament amb les dues principals entitats de comerciants de la ciutat, “Igualada Comerç” i “Nou Centre Igualada Nord”, les quals també comparteixen, segons ERC, la necessitat d’avançar en aquestes línies de treball.

La setmana vinent els republicans presentaran una bateria de propostes concretes per tal d’incentivar el consum local entre els igualadins, un aspecte que també consideren “vital” per tal de reactivar l’economia local i el comerç de proximitat.

Author: REDACCIÓ | ERC Igualada

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*