Sectorials

Sectorials

.                                                      Sectorials


L’any 2013 vam començar el que ERC Igualada ha anomenat Procés Participatiu Igualada 2013 – 2023. Una de les primeres accions de treball d’aquest projecte foren les més de 40 taules informatives i la recollida de suggeriments que, cada dissabte, feia ERC als carrers d’Igualada.

Després d’aquest primer contacte veïnal, i com una de les diverses branques del Procés Participatiu, es van iniciar el que ERC Igualada ha anomenat, les Sectorials. La secció local d’Esquerra Republicana ha reunit més de 100 persones, en 9 equips de treball que estan elaborant 45 propostes d’actuació programàtiques per als propers 4 anys.

Aquests 9 equips de treball són les 9 Sectorials que trobeu descrites en aquesta mateixa web, amb les propostes elaborades fins al moment i la possibilitat d’apuntar-vos en qualsevol d’elles, per a poder donar la vostra opinió i participar del contingut programàtic que ERC Igualada està elaborant.

A partir de la feina de tots els membres de les 9 sectorials, ha sorgit el programa electoral 2015 – 2019. A continuació, podeu consultar el programa sencer, o bé dirigir-vos a cadascuna de les àrees de treball corresponent: 

DECIDIM JUNTS UNA CIUTAT PER A TOTHOM. Programa Electoral ERC Igualada 2015-2019

LES 9 SECTORIALS D’ERC IGUALADA:

– Acció Social i Solidaritat

– Administració 2.0

– Cultura i Festes

– Economia i Hisenda

– Educació

– Esports

– Govern Participatiu

– Joventut

– Sanitat i Salut Pública

– Territori i Sostenibilitat